Hoppa till sidans innehåll

Våren är på ingång!

24 APR 2020 20:03
Ordförande har ordet...
  • Skapad: 24 APR 2020 20:03

Då var vi inne på andra året med styrelsen. Förra året började vi med att få stänga anläggningen ett par veckor och ställa in en tävling pga ett abortvirus som härjade bland stallarna runt om i landet, vi klarade oss från smittan och kunde fortsätta verksamheten som vanligt.

I år är det något mycket större. Vi hästmänniskor är vana att hålla avstånd på träningar och tävlingar för att våra älskade fyrbenta inte ska bli smittade och vi hoppades innerligt att det skulle räcka så vi kunde genomföra vårens och sommarens tävlingar. Verkligheten blev något annat och det är viktigt att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Helgen 25-26/4 skulle vi arrangerat vårens hopptävling, men istället blir det en öppen bana med begränsad tid och antal personer för att hålla oss till rekommendationer men ändå att man får tävlingsträning. 

Vi vädjar till alla, både våra aktiva och passiva medlemmar att sälja Sverigelotten och andra kommande säljaktiviteter för att försöka få in det vi förlorar på våra två tävlingarna vilket rör sig om ca 100.000 kr. 

Ett fint tillskott är Dalarnas Försäkringsbolag som valt att skänka 2,5 miljon till föreningslivet vilket vi får 8.000kr utav. Tack säger vi!

Nu är många medlemmar korttids permitterad från sina arbeten och det gör att det idella arbetet på klubben har stärkts. Har du tid över och vill hjälpa till med något så hojta till, det kan vara att snickra, måla, kratta, städa mm mm.

Vill önska er alla trevlig och hälsosam vår!

Skribent: Ingela Léman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

logga It System

moskogen

 Solby Maskin

 Weda skog stor

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Bowes

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga