Hoppa till sidans innehåll

God Jul och stort tack för i år....

19 DEC 2019 12:56
Ordförande har ordet...
  • Skapad: 19 DEC 2019 12:56

Att få avsluta året med en färgsprakande Jubileumsshow där först numret var luciatåg till häst med våra yngre förmågor, så vackert och så stämningsfullt.

Offa visade upp hur frihetsdressyr går till både från ryggen och från marken, hennes kontakt med hästarna är imponerande. Lets Ride var ett nytt roligt inslag där våra mest meriterade dressyrryttare dömdes av en "hård" jury. Vi gästades också utav Ylva & Mats Woxmark som visade bågskytte. Vi fick även se fartfylld hoppning och fälttävlan och allt avslutade med nomineringar och prisutdelning.
Tack US för en väl genomförd show, och funktionärer och ryttare - ni är alla ovärderliga!

Jag har snart fullgjort mitt första år som ordförande. Jag har suttit i styrelser och varit ordförande i andra föreningar så tyckte att jag ändå hade erfarenhet. Det man kanske inte tänker på är att en ridskola är något ständigt pågående. Vi har anställd personal som ansvarar för den dagliga verksamheten och dom gör det helt fantastiskt. När deras arbetsdag är slut åker de hem och kvar finns då våra "fyrhovade" vänner som kräver omvårdnad flera gånger om dagen 365 dagar per år. Detta kräver utav oss att vi har en anläggning som fungerar med allt som hör till och såklart kostar detta pengar. Vi vet att fler har möjlighet att rida om vi inte har för höga ridskoleavgifter för att täcka detta, därför är arbetet med att bl.a sälja lotter och kläder, och arrangera tävlingar viktiga inkomstkällor för oss. Detta kräver ideellt arbeta av våra medlemmar, föräldrar/målsmän, styrelsen och våra arbetsgrupper med anläggning, caféteria, tävling och sponsring. Allt detta sköts ideellt och vi behöver bli fler. Känner du att du kan bidra, du kanske kan snickra, måla, baka, vara parkeringsvakt, har bra kontakter med företag och kan ta hand om våra sponsorer - hör av dig till mig! En ska inte göra allt men alla kan göra något!

 

God Jul & Gott Nytt 2020

Skribent: Ingela Léman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

logga It System

moskogen

 Solby Maskin

 Weda skog stor

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Bowes

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga