Hoppa till sidans innehåll

VIKTIG INFORMATION INFÖR TERMINSSTART!

28 JUL 2016 11:07
På grund av olika anledningar har både Marie och Katarina valt att avsluta sina anställningar. Styrelsen försöker just nu hitta en kortsiktig lösning inför terminsstarten. Samtidigt jobbar vi med att ta fram en långsiktig plan för ridskolans framtid.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2016 21:19

Ridskolan har under många år gått med underskott. Sedan maj månad har ridklubben på grund av detta varit mycket nära konkurs, då det knappt funnits pengar till löner eller skatt. Många samtal har förts med både banken och kommunen för att lösa situationen på bästa sätt. Lösningen är inte längre ytterligare lån eller bidrag. Vi kommer att behöva förändra ridskolans verksamhet för att få en stabil ekonomi igen, men i dagsläget vet vi inte exakt hur detta kommer att se ut.

Under början av hösten vill vi därför kalla till ett medlemsmöte för att diskutera med er vad det är för typ av verksamhet som önskas. Att vi ska ha en ridskola på Leksands ridklubb är självklart. Det är här många av våra framtida tävlingsryttare föds, det är här våra barn och unga lär sig hantera hästen och att ta ansvar, det är här många vuxna hittar tillbaka till den sport de kanske älskade som barn. Ridskolan innebär också en fantastisk gemenskap och är en av kommunens största ungdomsgårdar.

Vad som händer med ridskolan påverkar i dagsläget inte klubbens övriga verksamheter, som till exempel träningar, tävlingar och ungdomssektionens verksamhet.

Vi hoppas snart kunna presentera en lösning inför terminsstart. Tills vidare gäller de tider och grupper som ni tidigare har fått information om.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Skribent: Maria Bond
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga