Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christel Jansson

Vår i luften!

27 APR 2019 10:57
Ordförande har ordet...
  • Uppdaterad: 27 APR 2019 10:57

Börjar med ett WOW!!! Tack ALLA funktionärer som deltog på vår första hemmatävling för året. Hopptävlingen 6-7/4 med nästan 250 starter. Vi fick mycket beröm från deltagare och överdomare samt ett plus i föreningskassan på 40.000kr!!! Ett bra tillskott när vi fick ställa in dressyrtävlingen i februari pga  EHV-1 viruset.

Nu är en härlig tid för våra ryttare och hästar. Ridskolan har vid ett flertal tillfällen setts nere på sjöbotten vid Sundet - vilken frihetskänsla att få rida över sanddynorna och få plaska i vattenbrynet. Våra tävlingsekipage reser runt både i och utanför länet. Extra roligt är det med lagtävling och där har vi fina framgångar med ponny div 3 som plockar poäng - kul vi håller tummarna för Er.

Anläggningsgruppen har bl.a bytt ventilation i privatstallet och håller på just nu att göra klart i gäststallet så vi kan hyra ut dessa första gången under Fälttävlanshelgen 28-30 juni. Och apropå fälttävlanshelgen, då är det dags igen för ALLA våra duktiga funktionärer och visa sitt engagemang - tillsammans gör vi det!

I år firar klubben 50år - och det ska vi självklart fira. Jubileumskommittén smider planer för fullt så håll utkik då ett datum i höst kommer släppas inom kort :)

Väl mött i vårsolen!

/Ingela

Skribent: Christel Jansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

logga It System

moskogen

 Solby Maskin

 Weda skog stor

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Bowes

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga