Hoppa till sidans innehåll
Terräng 2014

Hjälpsamma medlemmar sökes

21 JUN 2015 12:46
Vi har i juli två terrängläger tillsammans med Ulf Johansson. Nu behöver vi hjälpsamma medlemmar som kan göra dessa läger till fantastiska upplevelser för deltagarna.
  • Skapad: 21 JUN 2015 12:46

Den 3-5/7 och 15-17/7 har vi terrängläger på vår anläggning.

Till dessa läger kommer det ekipage från hela Sverige. Lägren är populära och det blev fullbokat redan några veckor efter de blev anonserade. Dessa läger är de i särklass viktigaste aktiviteterna under hela året för vår förening, då det är så många ekipage som sover, äter och har sina hästar inakorderade hos oss. Detta ger oss ett bra tillskott i vår föreningskassa.

Därför vill vi självklart att dessa läger ska fortsätta år efter år men det kräver en del jobb från vår sida. Det ska vara snyggt, fräscht och trivsamt på anläggningen och maten som gästerna serveras ska vara vällagad och varierande. 

Nu söker vi dig som vill göra dessa läger till en härlig upplevelse för gästerna.

Under vecka 26 vill vi att så många som möjligt hjälper till och åter fräschar upp på terrängbanan genom att ta med sig grästrimmer och klippa runt hindren, under staketen och kratta i skogen vid hindren så banan är ok. Det kan behövas klippas några buskar och grenar också så ta med en häcksax. Minst fem pers behövs till detta. 

Under v. 27 måndag och tisdag vill vi att man tar med sin grästrimmer eller lånar den vi har på anläggningen och fräschar upp under staketen på anläggningen samt hjälper till att mocka ur hagar om det behövs då gästerna kan komma att använda hagarna mellan sina träningspass.Även gräset behöver klippas. Har du en gräsklippare att låna ut till oss så är det toppen, vår egen sjunger på sista versen och det är osäkert om den håller. Minst fem pers behövs till detta.

Under v. 27 tisdag och onsdag behöver vi städa ordentligt inne i klubbhuset. Sängar behöver också monteras upp då flera är uttjänta och vår anläggningskommitté har köpt in nya. Fyra-fem pers behöver vi till detta.

På torsdag kväll när gästerna anländer ska det vara rent och fräscht och de ska kunna få en god middag serverad i trevliga lokaler. 

Du kan göra en uppgift eller flera men det är av största vikt att detta blir gjort. Vårt mål är att bli en förening att räkna med när det gäller terrängarrangemang och då måste vi ligga i. Man säger att utseendet inte är allt men första intrycket är omöjligt att förändra. Därför måste vi jobba hårt på att gästerna möts av ett snyggt och trevligt första intryck. 

I övrigt behöver vi även hjälp med att servera frukost, lunch och middag samt ge övrig service till gästerna under de dagar de befinner sig på vår anläggning. Minst tre pers per läger behöver vi.

maila mig ( This is a mailto link ) om du är intresserad och ta gärna med en kompis. Du kan också skicka PM på Fb till mig på "ulrica granberg" När jag fått in namnen på er som hjälper till så ordnar vi detta gemensamt och på gemensam tid.

Tillsammans har vi uträttat mycket och nu är det bara att fortsätta!!

en för alla alla för en

Skribent: Ulrika Granberg

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga