Hoppa till sidans innehåll

Syns vi inte, då finns vi inte!

06 NOV 2018 14:43
Våra kommunikationskanaler på internet och i sociala medier är en viktig del i marknadsföringsarbetet och nu tar vi nya grepp - tillsammans!
  • Uppdaterad: 06 NOV 2018 14:43

För att information ska ses av så många som möjligt och finnas där vi säger att den kan ses, så behöver vi tillsammans fixa till hanteringen. Här kommer en beskrivning av föreningens olika kanaler och hur informationshanteringen från alla, men främst från arbetsgrupperna eller andra ansvarspersoner, behöver vara för att bli riktigt.

*Hemsidan, https://www.leksandsrk.org/,  – LRKs officiella plats i rymden. Där ska all information gå att hitta och härifrån ska nyheter och information spridas. Från hemsidan länkas också information och nyheter till den officiella Facebook-sidan.

*FB-sidan Leksands Ridklubb – LRKs officiella plats på Facebook. Den sidan är som en anslagstavla på stan. Den ska bland annat spegla hemsidans informations- och nyhetsflöde.

*FB-gruppen Medlemmar LRK – LRKs öppna grupp på Facebook. Den här gruppen är som en anslagstavla i hallen i klubbhuset. Här är det medlemsprat. Typ byta tider, sälja kläder, fixa interna grejor inför evenemang, berätta småsaker som inte är av större intresse för andra än de som på olika vis är aktiva i föreningen.

*Instagram-sidan leksands_ridklubb – LRKs småpratskanal som mest innehåller trevligheter som händer och som är roliga att visa upp för att visa att vi är Sveriges gladaste ridklubb!

All information och alla nyheter som är relevant för lite fler, typ kurser, tävlingar, stallbygge, andra roliga eller spännande händelser som vi gärna vill sprida utanför vårt eget gäng ska mejlas till Christel Jansson (This is a mailto link) som ser till att det hamnar på hemsidan och också på den officiella FB-sidan. Christel är den som ansvarar för det, och vi behöver alla bidra till att Christel får komplett information med nån lämplig och riktig text och kanske nån bild, för att hon ska kunna lägga upp den. Det är upp till oss alla att förse henne med de sakerna. Christels uppgift är inte att leta reda på saker som händer eller ska hända eller att ordna lämpliga texter och bilder, eller att för den del ta från andra kanaler och flytta dem. ALL INFORMATION BEHÖVER MEJLAS TILL HENNE (This is a mailto link), då kommer hemsidan och den officiella FB-sidan att vara informativa och riktiga.

Allt det här är till för att förbättra för klubben och ge spridning åt våra evenemang och vår utveckling. Något som ska hjälpa oss att få nya medlemmar eller fler deltagare på evenemangen vi fixar.

Tack på förhand!

Styrelsen genom Lotta Ostwald

 

Leksands ridklubb - Sveriges gladaste ridklubb

Skribent: Christel Jansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Maser frakt

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga