Hoppa till sidans innehåll

Succé för terränglägret!

08 JUL 2016 11:42
Även i år har vi genomfört ett mycket lyckat och uppskattat terrängläger med A-tränaren Ulf Johansson. Tack till alla som gjorde det möjligt!
  • Skapad: 08 JUL 2016 11:42

Förra helgen avslutade ett tre dagars terrängläger på Leksands ridklubb. Vi vill speciellt tacka Ulf Johansson, A-tränare i fälttävlan. Uffe är lätt att samarbeta med och besitter en enorm kompetens och en god pedagogisk förmåga. Det är alltid roligt att få jobba ihop med honom! Vi vill också tacka vår dressyrryttare Linda Larsson, som är den som sett till att vi kunnat genomföra terrängläger tre år i rad. Linda har skött allt från planering, anmälningar till alla förberedelser. 

Vill även tacka Annita Boije som tagit sig hit från Göteborg för att tillsammans med övrig "kökspersonal" satt ihop matsedeln och lagat mat åt ryttarna. Sen är det många som medverkat till att terrängbanan och anläggningen är i fint skick när ryttarna kommer hit. Detta sammantaget har medfört att flera av ryttarna varit här alla tre åren och gärna återkommer. Omdömet är att banan är fin, omhändertagandet underbart och maten mycket god. Dessutom uppfattas vår anläggning som enormt mysig. Detta tar vi med oss och jobbar vidare med för att underhålla och utveckla.
Tack för i år!
Skribent: Ulrica Granberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga