Hoppa till sidans innehåll

Personalförändringar i LRK

01 AUG 2015 20:04
Personalförändringar och uppdatering inför HT 2015
  • Skapad: 01 AUG 2015 20:04

I och med den verksamhetsförändring som LRK genomgått under våren avslutade Carina Lundvall sin tjänst på LRK vid midsommar. Styrelsen tackar för lång och trogen tjänst. Carina ville att styrelsen skulle sätta in pengar på Elins minnesfond istället för att avtacka med blomma, vilket styrelsen nu gjort. Ett fint initiativ av Carina!

Nyrekryteringen av ridinstruktör är klar och styrelsen välkomnar Katarina Palm som ny ridinstruktör på LRK från och med höstens terminsstart. Katarina är i det närmaste klar ridinstruktör SRL 2 och hon är ett känt ansikte på anläggningen då hon tidigare haft lektioner hos oss under sin utbildning. Hon har även arbetat ideellt för LRK under våra tävlingar.

Personalgruppen består nu av Marie "Marre" Hedman som ridskolechef, Katarina "Katta" Palm som är ridinstruktör och Louise "Lollo" Jons som är ridledare.

Lollo, känt ansikte från US,  har under sommaren gått en av LRK sponsrad ridledarutbildning på Strömsholm och kommer framförallt att ha ”Kusekul” i höst. Känns härligt att vi kan utvecklas tillsammans med våra engagerade ungdomar.

 Per-Olov "P-O" Eriksson är vår vaktmästare och allt-i-allo.

 

Styrelsen känner stark tilltro till den personal vi har. Vi ser positivt på framtiden med förhoppningen om en utvecklad verksamhet som kan locka fler ridande.

Vi ser också ett brett engagemang bland medlemmar i de olika kommittéerna/arbetsgrupperna och även bland övriga medlemmar som kämpar och arbetar tillsammans med oss i styrelsen för utvecklingen av hela LRK. Tack för det, ni är guld värda.

Nu ser vi fram emot en spännande höst!

 

////Styrelsen

 

Skribent: Ulrika Granberg

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga