Hoppa till sidans innehåll

Ny ridskolechef, ridlärare - tränare till Leksands Ridklubb

16 DEC 2014 12:14
Leksands Ridklubb anställer Marianne "Nan" Westberg som ridskolechef!
  • Skapad: 16 DEC 2014 12:14

Marianne Westberg är mycket meriterad. Ridlärare level 3, c-tränare i hoppning, b-tränare i dressyr, c-banbyggare. Vi kommer mer mer info framöver. Kika in på hennes hemsida om du är nyfiken: http://www.nan-ridsport.se/

Vill du vara med och träna varje vecka för Marianne, hör av dig till kontoret! Privatträning kan ske före 15.00, och träning i grupper på kvällstid onsdagar och torsdagar i ridskolan. Både ryttare med och utan egen häst är välkomna! Marianne ska ha alla ridgrupper dessa dagar. Vi är jätteglada för denna möjlighet och startar vårt samarbete v 6.

Gällande prislista finns under rubriken "Ridskolan" - prislista VT 2015.

Kontakt: 0247-21256, eller This is a mailto link

/Fredrika Thour vc Leksands Ridklubb

 

 

Tidigare info:

 

Leksands Ridklubb är en ideell verksamhet som med hjälp av sina medlemmar drivits sedan 1967. Klubben äger själv anläggningen och hästarna. Idag har föreningen cirka 200 medlemmar. Klubben är en kvalitetsmärkt

ridskola genom Svenska Ridsportsförbundet. Vi i Leksands Ridklubb visar respekt för varandra, oberoende av ålder och nivå. För oss är alla lika mycket värda. Vi agerar med professionell känsla för samspelet mellan människa och häst och dem vi möter inom ridsportens alla områden. Vi står för kunskap, känsla och kvalitet. Tillsammans arbetar vi för utveckling, gemenskap och glädje.

 

Leksands Ridklubb utvecklas och under kommande år tillkommer ett nytt ridhus samt nytt stall med

10 boxar. Vi har ridskola, tävlingar på lokal och regional nivå, träningar, kurser och ridläger.

Ridskolan har idag verksamhet måndag-lördag och äger 10 st. hästar, från b-ponny och uppåt. På anläggningen finns även en fin terrängbana.

Arbetsuppgifter:

Ridlektioner på alla nivåer från nybörjare till tävlingsryttare, träningar, klubbtävlingar och alla förekommande uppgifter inom ridskoleverksamheten. I tjänsten ingår även stalltjänst.

Kunskaper:

Vi söker dig som lägst är utbildad ridlärare Level 1. Vi ser helst att din inriktning är hoppning. Du ska vara relationsskapande, ha lätt för att samarbeta och vara entusiastisk för att utbilda både oerfarna samt erfarna ridelever. Du vill tillsammans med klubben arbeta för utveckling, gemenskap och glädje.

Arbetstid/Varaktighet:

50-75 % enligt överenskommelse, tillsvidareanställning, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Arbetstider företrädesvis eftermiddagar, kvällar och helger (lördagar).

Övrigt:

Körkort med minst B- behörighet krävs. Leksands Ridklubb har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast 2015-01-04 via mail till: This is a mailto link Ange referens ”Ansökan Ridlärare”. Urval sker löpande.

 

Vid frågor kontakta:

Verksamhetschef Fredrika Thour tel. 0247 212 56 el. 073 705 05 05

Ordförande Ulrica Granberg tel. 070 485 68 31

Personalansvarig Ted Danielsson tel. 070 269 11 90

Skribent: Christine Hall

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga