Hoppa till sidans innehåll

Nu behövs alla!

31 JUL 2018 19:35
  • Skapad: 31 JUL 2018 19:35

Hej & hallå alla LRK:are! 


Nu finns plan- och fasadskisser över nya Gäststallet, som vi fått bygglov för, uppsatta vid ridskolan för alla att beskåda! De kommer här med sinom tid. När byggnationen kommer att starta vet vi inte ännu. 


DÄREMOT behöver vi starta arbetet med vem som ska genomföra de saker som gör att gäststallet kommer till användning på det sätt som ni tidigare föreslagit, och också drar in de pengar som det behöver. Det finns många idéer och mycket engagemang i föreningen, men vi behöver också MÅNGA som TAR PÅ SIG ANSVARET för en (eller flera) saker per år. Om många organiserar en sak var varje år orkar man fortsätta med det år efter år, och det blir hållbart på lång sikt, men om få ska vara ansvariga för många saker varje år, tar orken snart slut.


Vi behöver därför MÅNGA i föreningen (eller utanför) som KLIVER FRAM och säger JAG GÖR! Så mejla föreningen och berätta att JAG KOMMER ATT GÖRA DET och vilken SORTS EVENEMANG. Då kommer vi att bygga upp en struktur som gör att många vill lägga tid på föreningens arbete under många år. Hör av er nu, så att vi får KÄNNEDOM OM DET NU!

 

Soliga  och varmahälsningar från styrelsen genom Lotta Ostwald

Skribent: Christel Jansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga