Hoppa till sidans innehåll

Leksands ridklubb söker ridlärare/ridinstruktör!

21 AUG 2019 20:57
  • Skapad: 21 AUG 2019 20:57

Ridskolan startade 1969 i Tällberg på en mycket fin anläggning som ägdes av hotellen i Tällberg. Efter hand flyttades verksamheten in i provisoriska stallar i Edshult där det ligger ett ålderdomshem nu. Under tiden där byggdes anläggningen uppe i Styrsjöbo där vi finns än idag.

Under åren har det byggts till och om. Idag har vi klubblokaler med kontor, wc, dusch, kök och lägerdel. Ridskolestallet är ombyggt med nya boxar och vi har ett privatstall för våra medlemmar i anslutning till lilla ridhuset. 2016 invigdes det nya stora ridhuset, Sparbankshippodromen och våren 2019 stod det nya gäststallet klart för våra tillresta tränings- & tävlingsekipage. Vi har en stor utebana och en fullstor terrängbana.

Leksands ridklubb är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet med en engagerad styrelse, aktiva sektioner och en heltidsanställd ridskolechef. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till rutinerade ryttare, på både ponny- och häst. Ridskolan har verksamhet veckans alla dagar. Vi erbjuder ridskola, kurs- och ridlägerverksamhet, tävlingar och andra hästrelaterade aktiviteter. Vi har höga ambitioner och vår slogan är ”Sveriges gladaste ridklubb”

Vi söker nu en instruktör med god utbildning och erfarenhet i yrket för att hålla ett fast antal timmar ridlektioner per vecka. Möjlighet finns att kombinera med stallarbete för att komma upp i tid. Du skall ha stort intresse av att arbeta med undervisning på alla nivåer och vi förväntar oss att du är ambitiös, ansvarskännande och har god samarbetsförmåga. Arbetstiden är fördelad på både dag-, kväll- och helgpass enligt schema. 

Kvalifikationer: Lägst ridledare, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är från timanställd upp till 50%

Lön: Enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Maila din ansökan med bifogat CV och ett personligt brev samt utdrag ur belastningsregistret till This is a mailto link  omgående då intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Vid frågor angående tjänsten kontakta ridskolechefen Emma Danielsson på mail eller 0247-212 56

 

 

Skribent: Christel Jansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga