Hoppa till sidans innehåll

Klubbens nya ordförande!

27 APR 2019 10:57
  • Skapad: 27 APR 2019 10:57

Hej jag heter Ingela Léman och får börja med att tacka för förtroendet som ridklubbens nya ordförande.

Vi fick en rivstart på det nya styrelseåret med det obehagliga EHV-1 viruset som spred sig på olika ridanläggningar runt om i Sverige. Vi tog det säkra före det osäkra och ställde in dressyrtävlingen och stängde anläggningen helt i två veckor i februari för att sedan öppna upp med extra strikta restriktioner två veckor. Nu öppnar vi äntligen måndag den 18 mars men ber er att fortfarande tänka er för när ni är ute och reser med er häst. Stort tack för ert stöd och tålamod, det värmer enormt att se er samsas i ridhusen när detta dessutom skedde under de mest isiga veckorna i vinter, då uteritt var näst intill omöjligt.

Att driva en ridklubb kräver mycket jobb och resurser men om ALLA hjälps åt blir det inte så tungt och dessutom har vi roligt på vägen. Vi har olika arbetsgrupper och är oerhört tacksam för alla som vill vara med och hjälpa till. Läs mer om dessa under fliken våra arbetsgrupper.

Tävlingsgruppen är några som behöver hjälp när vi har hemmatävlingar. Att hjälpa till på en tävling är inget som ska kännas svårt, det finns något som alla kan hjälpa till med från cafeteria, parkeringsvakter, banpersonal till sjukvårdare och tävlingsledare mm mm. Är du osäker vad just du kan hjälpa till med håll koll på Facebook: Medlemmar i LRK eller fråga Emma Danielsson vad just du skulle kunna göra som du känner dig säker med. Jag började själv som en novis hästmamma på ”Ridlekis” för drygt 9 år sen, har gått igenom ridskolans alla steg till ponnymamma och nu är dottern 16 år och tävlar hoppning på stor häst – så roligt och givande att få umgås tillsammans med dessa fantastiska djur och härliga vänner.

Skribent: Christel Jansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga