Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christel Jansson

Erbjudande från bokförlaget Max Ström

02 OKT 2018 17:46
Peder Fredriksson ger ut sin första bok och du som är LRK-medlem kan köpa den till ett specialpris!
  • Uppdaterad: 02 OKT 2018 17:46

VM, otaliga tävlingar, sommarprat och en bok. För Peder Fredricson är 2018 ett minst sagt intensivt år. För alla oss som vill lära känna honom på djupet kommer nu en bok som erbjuder just det. Peder Fredricson av Peder Fredricson ges ut den 27 augusti. 


Han må vara en av världens högst rankade ryttare, men vägen dit har inte varit spikrak. I den här boken berättar Peder med egna ord om den slingriga vägen till framgång – och om hemligheten som förändrade hans liv.

Det är en fängslande och detaljrik berättelse som sträcker sig ända tillbaka till uppväxtåren och vilda ponnyritter med storebror Jens. Vidare genom tonåren när han arbetade hos några av världens bästa ryttare. Lärdomar som gjorde Peder till en skicklig ryttare men när han själv skulle börja tävla i de stora sammanhangen gick det inte riktigt som tänkt. Första uppvisningen i Globen var ingen tävling utan blev istället en maskeradhoppning – och ett sångframträdande. Där bestämde han sig för att ändra sitt liv. Ett år senare fick han sin första OS-medalj.

Det här är en bok som inte enbart vänder sig till alla som är intresserade av hästar och ridsport – den är också fascinerande läsning för alla som vill hitta sin egen väg till framgång.

Boken är rikt illustrerad med både privata bilder från Peders uppväxt och helt nytagna bilder bakom kulisserna på de stora tävlingarna. Texten är skriven tillsammans med tevejournalisten Lisen Lindahl som bland annat producerat den uppmärksammade SVT-serien Ryttareliten och dokumentären Allan – den bevingade hästen.

Köp boken via denna länk till specialpriset 209 kr.

Erbjudandet gäller fram till den 24 december 2018.

Skribent: Christel Jansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Maser frakt

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga