Hoppa till sidans innehåll
Terrängläger

Efterlysning av härliga medlemmar

29 APR 2016 20:14
Efterlysning av härligt sköna människor som vill göra en vistelse på Leksands ridklubb till det absolut bästa i en fälttävlansryttares liv!!!!
  • Skapad: 29 APR 2016 20:14

I sommar har vi i LRK två terrängläger i samarbete med tränarlegenden Ulf Johansson. Till dessa läger behöver vi hjälp med diverse göromål och med att få till en härlig stämning för deltagarna. Vi har ju de absolut bästa förutsättningarna i vår klubb.

Utvärderingar visar från föregående år att vi arrangerar bra läger där alla känner sig välkomna, omhändertagna, får den bästa träningen och blir serverade god mat! Man gillar vår klubb. Det vill vi förstås fortfarande att deltagarna ska göra. Men det kräver lite arbete.

I samband med lägren behöver vi hjälp med:

  • Att på förmiddagen den 27/6 Spåna boxar i ridskolestall. Gästerna kommer på eftermiddagen.
  • Att till lägren baka 4 st eftermiddagsfika á 20 pers. (Alltså fikabröd till 80 pers klart innan den 27/6 går ju alldeles utmärkt att många delar på detta)
  • Att servera frukost kl 07.00-09.00     1-3/7 (en person)
  • Att servera lunch kl 10.30-13.30       1-3/7 (två pers) Mat är redan lagad, bara att värma o servera.
  • Att städa efter läger två på eftermiddagen den 3/7 (minst tre personer)

Skriv upp dig på lista i Pärmen För Ideellt Arbete som finns i klubbens entré eller skicka Ulrica ett meddelande på mail eller sms. (kontaktuppgift finns under fliken styrelsen)

Dessutom:

Anläggningskommittén har fått i uppdrag att se över lägerdel och terrängbana. När det första lägret startar kommer allt vara i topptrim. Detta ordnas och drivs av kommittén men de behöver hjälp av övriga medlemmar med själva handarbetet. Skriv upp er på de arbetsdagar/tillfällen som de snart kommer anslå och passa samtidigt på att umgås med andra medlemmar. Det är ju en del av föreningslivet.

Att arrangera läger med ryttare från andra klubbar ger en stor inkomst för föreningen. Hjälp till med detta så hjälper du även föreningen och i förlängningen dig själv. Dessutom är det himla kul!

Vänligen

Ulrica Granberg  & Linda Larsson

Skribent: Ulrika Granberg

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga