Hoppa till sidans innehåll

Utvecklingsdag med SISU den 5 februari

27 JAN 2017 20:33
Nu är det snart dags att återses för att fortsätta med utvecklingsarbetet för att nå den stora visionen: "Sveriges gladaste ridklubb med Dalarnas bästa anläggning som ger möjlighet till allas utveckling!"
  • Skapad: 27 JAN 2017 20:33

Vid förra medlemsmötet den 12 november som vi hade tillsammans med SISU bestämdes att vi skulle ha ett uppföljningsmöte den 5 februari. Nu är det dags för det! Mötet kommer att vara:

Dag: Söndag 5/2
Tid: Klockan 13.00-17.00
Plats: Korstäppans herrgård, Hjortnäsvägen 33, Leksand

Du som medlem i Leksands Ridklubb är välkommen att  delta. Övriga medverkande är Karin Boström från SISU och representanter från LRK:s styrelse. Vi bjuder på fika under eftermiddagen.

Tillsammans kommer vi att jobba vidare med värdeorden och de löften som vi gav den 12 november - "Tillsammans, Utveckling, Glädje och Gemenskap".

Under mötet kommer vi också att titta på:

  • nuläget
  • vad är bra
  • vad behöver förbättras

Underlaget kommer sen att vara till stor hjälp i arbetet med att skapa en verksamhetsplan och sätta mål, kortsiktiga och långsiktiga, för att nå den stora visionen.

Vi kommer att lämna över allt material till den nya styrelsen som de kommer att ha som ledstjärna tillsammans med medlemmarna under de kommande åren. Så här är din chans att vara med och forma vision, mål och sätta ord och tolkningar på värdegrunden som vi alla ska bära med oss på klubben.

Vi vill även att alla som deltog 12/11 tar sig tiden att delta, er medverkan är jätteviktig för att arbetet inte ska bli tomma ord utan verklighet inom 5 år!

Alla kan bidra på något sätt! Du är viktig och tillsammans blir det så mycket roligare.

För att kunna beräkna fikat så behöver vi er anmälan, maila till This is a mailto link med hur många som kommer plus ev allergier senast 2/2.

Vi ser väldigt mycket framemot träffa dig!

Skribent: Maria Bond
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga