Hoppa till sidans innehåll

Ridskolans personal

29 APR 2015 22:43
Förändring på personalfronten.
  • Skapad: 29 APR 2015 22:43

Vår ridskolechef Marianne "Nan" Westberg har denna vecka valt att avsluta sin provanställning hos oss för att helt ägna sig åt sitt företag och sin egen träning. Hon har försökt kombinera rollen som anställd ridskolechef med sitt eget företagande vilket innebär att hålla träningar på olika orter i Sverige. Samtidigt satsar hon på att själv träna på hög nivå samt ta hand om sin egen gård och sina hästar. Hon har upplevt att detta blivit för mycket för henne och att hon inte kan leva upp till de förväntningar som ligger på en ridskolechef. Därför har hon valt att avsluta sin provanställning, vilket vi från styrelsen har stor respekt och förståelse för, även om vi önskat att situationen varit en annan.

Nan uppger att hon gärna vill hålla träningar hos oss i både dressyr och i hoppning om intresse finns. Då kommer detta ske inom ramen för hennes eget företagande men bokas och betalas genom ridskolan. 
Information om detta kommer inom kort läggas ut här på vår hemsida under fliken träning.
Rollen som ridskolechef kommer erbjudas Marie Hedman som idag är anställd som ridinstruktör.
De som till största delen kommer märka av förändringen är ridande i ridskolans grupper på måndagar och tisdagar, dock kommer dessa lektioner att fortsätta utan avbrott men med annan instruktör.
Deltagare i privatträningsgrupperna som Nan hållit i kommer kontaktas personligen och få mer information och möjliga alternativ.
Vi säger på återseende till Nan och ser fram emot någon form av samarbete framöver.
Skribent: Ulrika Granberg

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga