Hoppa till sidans innehåll

Ridhusprojektet

30 APR 2015 23:37
Viktig information angående ridhusprojekt, det är nära nu.
  • Skapad: 30 APR 2015 23:37

Projektgruppen vill passa på att berätta att projektet flyter på enligt den plan som presenterades på årsmötet. Fler och fler pusselbitar faller på plats och inom några veckor avgörs om vi kan genomföra ridhusbygget som planerat i juni – oktober eller ej. En av de pusselbitarna som vi måste känna oss säkra på innan vi, tillsammans med styrelsen, trycker på startknappen är att vi har medlemmarnas aktiva stöd i vår ambition att skapa den ridsportanläggning som vi eftersträvar. Vi har faktiskt kommit så långt att nu har alla medlemmar saken helt i egna händer.

Känner vi att vi vill enas, samlas kring och ställa upp för Leksands ridklubb och vår gemensamma utveckling och värdegrund?

Ja då trycker vi tillsammans på startknappen. 

Projektgruppen och styrelsen behöver dock känna ditt aktiva stöd.

Visa ditt aktiva stöd kan du till exempel göra genom att delta i gemenskapen på arbetsdagen nu den 3 maj klockan 9-13. För de som inte har möjlighet den 3 maj finns en ny chans den 10 maj samma tid. Och har man heller inte möjlighet vid detta tillfälle så kommer många fler tillfällen framöver, det viktiga är att vi nu gör detta tillsammans. Lite uppmuntrande ord, positivt tänkande, tålamod och hjälpande händer kommer det aldrig finnas för mycket av de nästkommande byggåren, med det kan alla hjälpa till. 

Styrelsen återkommer nästa vecka med beslut om att sätta spaden i marken och påbörja detta på riktigt. Kanske kommer det en kallelse om att under lite festliga förhållanden närvara vid "det första spadtaget"? 

 

Bästa hälsningar

Ridhusprojektet och Styrelsen

Skribent: Ulrika Granberg

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Maser frakt

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga