Hoppa till sidans innehåll

300 000 kronor i extra bidrag!

27 SEP 2016 20:53
Som många av er redan vet har ridklubben länge haft ett ansträngt ekonomiskt läge. För att hjälpa oss vill nu Leksands kommun ge oss ett extra bidrag på 300 000 kronor.
  • Skapad: 27 SEP 2016 20:53

En av de stora utmaningarna vi har just nu, och som vi har haft under många år, är att få klubbens ekonomi att gå ihop. Under sommaren och hösten har flera åtgärder gjorts, som att vi till exempel har sålt av ett antal hästar och fått in flera hyresgäster i stallet. Vi har också haft flera möten med kommunen och bett om att få ett ökat ekonomiskt stöd för 2016. I måndags hade kommunstyrelsen sitt sammanträde och sa då att de tycker det är värdefullt att det finns en välfungerande ridklubb i Leksand. De vill därför ge oss ett extra bidrag på 300 000 kronor i år. Som villkor för stödet ställs krav på att vi fortsätter att göra de åtgärder som behövs för att få en sund ekonomi och att regelbundna möten hålls med kommunen där vi bland annat presenterar hur ekonomin ser ut.

Det slutgiltiga beslutet tas av kommunfullmäktige vid deras nästa möte den 17 oktober.

Det här ger oss en bra förutsättning för att komma ifatt ekonomiskt och arbetsro att forma den ridklubb och ridskola vi vill ha i framtiden!

Tack Leksands kommun!


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

logga

 

Logga 

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

moskogen

 Solby Maskin

 

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget

 

Logga