Hoppa till sidans innehåll

Ridläger 2018


Sommarens ridläger på Leksands Ridklubb

 

Knatteläger 18-21/6 kl 9-15.

Ett mycket uppskattat dagläger för de mindre eleverna! Välj själv om du vill vara med 1, fler eller alla dagar. Vi leker, rider, provar olika hästaktiviteter och lär oss nya saker tillsammans! Lunch och fika ingår.

Kostnad: 550:-/dag

 

Dagläger 23-26/7 kl 9-15

Dagläger för dig som vill träna mer på allt! Vi provar olika hästaktiviteter, rider och umgås. Du skall kunna skritta och trava själv, men behöver inte ha lärt dig galoppera och hoppa ännu. Det går bra att vara med även om man kan lite mer än så och vill träna på lite svårare saker, då anpassar vi grupperna.

Lunch och fika ingår.

Kostnad: 2800:-

 

Träningsläger 30/7-2/8 kl 9-15

Dagläger för dig som är träningssugen! 7 ridpass med dressyr, markarbete och hoppning. Blir hästar och ryttare varma och trötta så finns det chans att svalka sig i Siljans sköna vatten. Du skall ha mycket god ridvana.

Lunch och fika ingår.

Kostnad: 3000:-

 

Ridläger 6-9/8 övernattning

Övernattningsläger för dig med god ridvana. Vi rider dressyr, markarbete, hoppning och i skogen samt lär oss massa nyttigt om hästen. Vi hittar på roliga kvällsaktiviteter tillsammans och sover troligvis som stockar efter fartfyllda dagar! Du skall ha god ridvana.

Kost och logi ingår.

Kostnad: 3800:-

 

Terrängläger 13-16/8 övernattning

Hur kan man motstå frestelsen att avsluta sommaren med ett riktigt kul terrängläger?! Dessuom dagarna och kvällarna långa. Här krävs mycket god ridvana då vi kommer att göra det mesta; dressyr, markarbete, hoppning, rida i skogen och givetvis hoppa på terrängbanan!

Kost och logi ingår.

Kostnad: 4000:-

 

Anmälan sker via länk. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgJ6wYPNVIzvgnKkvNqD-LMZ2D3XcjGa8uCeCYb0gb5M4jdQ/viewform

 

Egen häst är välkommen, vill man bo kvar så är det begränsat antal boxplatser. Du skall vara medlem i någon av SvRF:s klubbar. Är du inte detta så tillkommer en medlemsavgift.

 

Välkommen!

Uppdaterad: 14 DEC 2017 14:52 Skribent: Emma Danielsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Leksands RK - Ridsport
Styrsjöbov 28
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024721256
E-post: This is a mailto link

Se all info

  

Logga Leksands kommun dalafrakt

LF_Logo_Dalarna_Vanster_Devis_CMYK

logo_dala_service

 

logga It System

moskogen

 Solby Maskin

 Weda skog stor

Skoglunds Bygg

Stall BrömsSISU_Webb_IF_190X190_samverkan

AB Karl Hedin

Bowes

Expåra

DalaEnergi

Trycksakstorget